Onze working kelpies

AL ONZE DIEREN ZIJN CA GETEST!!!! zo kunnen wij de juiste combinatie maken van reu en teef en er zeker van zijn dat al onze pups deze ziekte niet hebben!!!!!! ze zijn ook allemaal geröntgend voor ze de eerste keer gebruikt wordt om te dekken!!!

Kessels BM Tessa,

onze eerste working kelpie dochter van Boanong Keli X  Kessels (BM) Does  Black and Tan working kelpie teefje ondertussen is Tess 9 jaar oud en wordt er met haar niet meer gefokt (gesteriliseerd) !!

Foto Tess

working kelpie


Bahou BM Sheila,

Zij is geboren 4/6/2014 dochter van Kessels BM Tess X Irinka ND Moock.  Ze  is iets terug getrokken naar mensen die ze niet kent maar een hele goede werker bij de schapen.

Bahou BM Sheila

Bahou BM Sheila

op deze foto zie je Bahou BM Sheila aan het werk met Guy. Deze foto werd getrokken op working kelpie clinic 2015

op deze foto zie je Bahou BM Sheila aan het werk met Guy. Deze foto werd getrokken op working kelpie clinic 2015

Tracker Hero,

Mag ik aan jullie voorstellen dit is “Tracker Hero 8/3/2015” en onze eerste import Australian working kelpie  uit Australië.  Hij is geboren op de stud van David Hart in Australië en geïmporteerd via Nederland naar België.   Tracker Hero is volledig geröntgend (foto’s kunnen zonder problemen bij ons bekeken worden) en alles is uitstekend!! Hero is volledig voor de 3 vormen van CA vrij (certificaat van CA en röntgen foto’s kunnen bekeken worden bij ons thuis)  Ook hebben we de D- lokus laten testen en hij is geen drager van het blue and tan gen…    Zijn stamboom past  perfect met die van onze Teven Tess, Sheila, Roa, Pippa, Indy, Hailey, Nanah, Lylow en Lilley-blue.   Zijn ouders zijn blackdog Thunder X Milburn Moss.  Zijn eerste pups zijn reeds geboren in September 2017 en  ondertussen heeft hij al verschillende nesten rondlopen/ werken en alle pups zijn prachtig qua uitzicht maar ook ongelooflijk gedreven en goede werkers !!  Hij is ook beschikbaar als dekreu (enkel voor teven die wkc geregistreerd staan en volledig geröntgend zijn!) kostprijs voor dekking op aanvraag!!! guyeninge@skynet.be

Tracker Hero

Tracker Hero

www.working-kelpie.be

tracker Hero aan het werk met de schapen hier is hij 7 maanden oud

Tracker Hero

Tracker Hero

www<;working-kelpie.be

Onze import pup tracker hero 7 maanden oud . Geboren op de stud van David Hart en in juli van Australië naar België gekomen. Zijn ouders zijn Milburn Moss X Blackdog Thunder

Bahou BM Pippa,

dochter van Shepherds Flow en Vallmyra SN I Am Merlin geboren 5/2/2016

pippa is een fantische goede werker op schapen en op koeien!!! Zeer pittig en gedreven in haar werk. CA vrij voor de 3 vormen!

Bahou BM Pippa

Bahou BM Pippa (dochter van Shepherds ND Flow X Vallmyra SN I am Merlin) geboren 5/2/2016

gsm inge juni 2017 hero, pippa, pebbles en mayla 044Bahou BM Pippa geboren 5/2/2016 (Shepherds ND Flow X Vallmyra SN I Am Merlin)

Shepherds ND Hailey,

Deze prachtige teef is Shepherds ND Hailey (Tracker Storm X Cooinda GY Indy).  Werkt op schapen en koeien… gedreven werker!

Shepherds ND Hailey

Shepherds ND Nanah,

geboren 29/11/2018 (shepherds ND J-lo x Tracker Storm).  Nanah is volledig geröntgend en getest op CA en vrij voor de 3 vormen! Ze is een pittige dame en goede werker bij onze schapen…

Hoera BM Bozz

Zijn ouders zijn Tracker Bling X Allterain Boss) geboren 19/12/2018. Hij is één van onze dek reuen en heeft ondertussen al enkele nestjes pups, deze zijn stuk voor stuk zeer gedreven werkers! Bozz is getest op CA en volledig vrij voor de 3 vormen van CA!!  Volledig geröntgend (foto’s kunnen bekeken worden bij ons thuis) !!! Bozz werkt op schapen en koeien.  Is super sociaal (ook naar andere reuen!) . Bozz Is ook beschikbaar als dekreu voor teven van buitenaf.

Hoera BM Bozz (Tracker Bling X Allterain Boss) Onze nieuwe dekreu

Bozz (Tracker Bling X Allterain Boss)

Kessels BM Roa,

De ouders zijn Karmala Bindi X Tracker Storm geboren 30/9/2015.   Ze is volledig geröntgend en CA vrij voor de 3 vormen… Prachtige en compacte teef eerder klein van bouw.  Zeer goede werker vooral bij zeer jonge en kleine lammeren kan ze heel rustig blijven zonder haar geduld te verliezen zal ze één voor één alle lammeren en schapen meebrengen (ze laat er echt geen enkele achter!).

Kessels BM Roa geboren 30/9/2015
(karmala Bindi X Tracker Storm)

Lilley-Blue (blue and tan),

dochter van Nidderdale UK Odie X S/B UK Jane geboren 15/1/2020 heel gedreven en goede werker bij de schapen! CA vrij voor alle 3 de vormen en volledig geröntgend…

Lilley-blue

lilley-blue

lilley-blue

Hammerhillwk DK Skjold,

dekreu afkomstig uit Denemarken Hammerhillwk(DK) Skjold (geboren 9/10/2020) Heel goede en sterke werker bij de schapen en de koeien!  Deze prachtige reu is ook 100% CA vrij en volledig geröntgend (röntgen foto’s kunnen bij ons bekeken worden).  Super sociaal naar mensen en andere honden.  Hij is beschikbaar als dek reu!

skjold

Bahou BM Milo dekreu.  Hij is volledig geröntgend en volledig CA vrij!  Volledig geröntgend (röntgen foto’s kunnen bekeken worden bij ons thuis) !!! Sterke werker bij de schapen.   Ouders van Milo zijn Bahou BM Ruby x Allterain Boss.  Hij is geboren 15/02/2021.  Milo staat ook ter beschikking als dekreu voor teefjes van buitenaf.

Bahou BM Milo

Bahou BM Mirah

Zij is de zus van Milo.  Prachtige grote en zeer goed werkende teef!  Volledig CA vrij. Geboren 15/02/20201.  Ouders van Mirah zijn Bahou BM Ruby x Allterain Boss.

Shepherds ND Cooper geboren 31/12/2021  Black and tan van kleur zijn ouders zijn Eventine Joy en Allterain Boss (beide ouders zijn geïmporteerd uit Australië).  Hij is onze nieuwe toekomstige dekreu.

Shepherds ND Cooper