working kelpie Pups

 Mensen die een pupje wensen te reserveren kunnen steeds contact met ons opnemen (dit is zonder aankoop verplichting)!!  In dit nest worden normaal gezien red and tan en black and tan pups geboren!  Wilt u meer info ivm dit nest pups mail ons guyeninge@skynet.be en wij zullen zo snel mogelijk al jullie vragen beantwoorden.

Volgende combinaties worden verwacht  in 2018:

– rond 17 maart 2018 Bahou BM Pippa X Tracker Storm

– rond 27 maart 2018 kessels BM Tess X Vallmyra SN I Am Merlin

 

Op 28/9/2017 heeft Shepherds ND Flow haar 2 de nestje pups gekregen.  Vader van de pups is Tracker Hero (geïmporteerd uit Australië).  De 8 pups van Flow stellen het heel goed 3 teefjes en 5 reutjes (1 teef en 1 reu black and tan en de rest is red and tan).

alle pups zijn verkocht

pups flow 2018 101

Voorgaande nestjes:


Geboren op 30/5/2016, 6 reutjes (2 red and tan en 4 black and tan) en 3 teefjes (2 red and tan en 1 black and tan).  Nog enkele reutjes zijn beschikbaar :  2 black and tan en 1 red and tan.  Deze pups zijn allemaal verkocht!!

Bahou working kelpie pups

Op 5/2/2016 heeft onze Shepherds ND Flow haar eerste nestje working kelpie pups gekregen.  Er zijn 4 reutjes en 4 teefjes geboren.  Alle pups doen het fantastisch goed.  vader van de pups is Vallmyra (SN) I am Merlin een mooie en goed werkende bruine reu.  Beide ouders zijn medisch getest en goed bevonden.
eerste nestje working kelpie pups van Flow

eerste nestje working kelpie pups van Flow

In de zomer van 2014 zijn er voor de eerste keer working kelpie pups geboren bij ons.  We hadden een mooie bruine reu gevonden die qua bloedlijn en afkomst perfect bij onze Tess past.  Hij is net als Tess ook en hele goede werker.  Verder op de site kan u foto’s en filmpjes bekijken van de beide ouders.  Ik hoop dat de working kelpie pups even beloftevol zijn als de ouders.  Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat de pups kei goede werkertjes gaan worden.

We hebben in dit nestje zowel black and tan als Red and tan working kelpie pups.  Onze hondjes worden in huis geboren en grootgebracht  zodat het allemaal super sociale beestjes zijn. 

working kelpie pups

 Al de working kelpie pups hebben een WKC garantie en stamboom, en staan geregistreerd bij de Australian Working Kelpie Council.  Bij vertrek hebben de pups een Europees hondenpaspoort , ze zijn gechipt en voldoende ontwormd.  De pups mogen het nest verlaten op de leeftijd van 8 weken.  Mensen die een hondje hebben gereserveerd worden ook om de 2 weken op de hoogte gebracht van de ontwikkeling van hun pup.  Ze zijn ook steeds welkom om hun hondje te komen bezoeken en bewonderen (liefst wel na telefonisch contact 0032(0)497459703 of 0032(0)496184169.  

Wil je meer weten over onze pups en wat de prijs is neem gerust vrijblijvend contact op                guyeninge@skynet.be of telefonisch 

kelpie pups 3 dagen oud 026

Zwangere Tess nog 1 week voor de pups worden geboren

dikke tess nog 1 week 086de werpkist staat al klaar hier worden de pups in geboren